Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Πρόβατα στα μαντριά σας.



Φοιτητικές εκλογές.
Η σεμνή τελετή που όταν γίνεται, είσαι σίγουρος πως θα αρχίσουν να χτυπάνε τα τηλέφωνα σου από άτομα που δεν σε έχουν πάρει από την προηγούμενη φορά που είχαν ανάγκη τη συνεισφορά σου στις κάλπες. Έτσι λοιπόν, γεμίζουν οι σχολές, από "φοιτητές" που έχουν να πατήσουν καμιά 10αρια χρόνια
και από αγωνιστές του καναπέ.Όλα αυτά τα ζωάδια που έχουν το θράσος να σε πάρουν τηλέφωνο,
είναι αυτά τα ίδια ζωάδια που περιφανέυονται για τον κόσμο και την δύναμη του κινήματος του.
Δεν θα ασχοληθώ ούτε με τους ΠΑΣΠίτες, ούτε με τους ΔΑΠίτες, αυτοί είναι εντελώς γραφικοί για να ασχοληθεί οποιοσδήποτε μαζί τους. Και ούτως ή άλλως δεν έχω όρεξη να βάλω και τον εαυτό μου στο τριπάκι του δικομματισμού ακόμα και στις σχολές. Άλλωστε το 99% είναι αυτοί που ακολουθούν τα πιστεύω των γονιών τους και αυτοί που απλά θέλουν να έχουν άκρες στη σχολή για την εξεταστική.
Θα ασχοληθώ με αυτό το σιχαμένο μείγμα ανθρωποειδών που ονομάζεται ΠΚΣ.
Το πουτανάκι του ΚΚΕ, όπως θέλω να το λέω εγώ. Μιλάμε για τύπους οι οποίοι είναι τόσο αστείοι και τόσο πρόβατα σε σημείο να τους σιχαίνομαι περισσότερο και από τον πιο ακραίο φασίστα.
Αυτοί, ξεχωρίζουν ανάμεσα στο πλήθος, γιατί είναι αυτοί που θα τρέξουν πρώτοι να σου ζαλίσουν τα ούμπαλα για τους αγώνες που έχουν κάνει και πόσα έχουν κερδίσει, για τον ιμπεριαλισμό, τον φασισμό,τον στρουκτουραλισμό, τον σεισμό, τον λιμό και τον καταποντισμό. Η μονάδική λέξη σε -σμος που απέχει από το λεξιλόγιο τους, είναι ο οργασμός. Άλλωστε αν δεν το επιτρέψει το κόμμα
δεν μπορεί ο καθένας, να πηδάει ανεξέλεγκτα!
Η σιχαμάρα και η απέχθεια που νιώθω για αυτά τα άτομα, δεν είναι τυχαία.
Είναι ένα σωρό από πράγματα που τόσα χρόνια τα βλέπω και δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν τα βλέπουν όλοι! Αλλά για ποιους "ολους" μιλάω; Αυτούς που το 60% ψήφισε τον Γιωργογλου;
Οι παρατάξεις φίλα προσκείμενες στο ΚΚΕ ( και το ξεχωρίζω από τις άλλες αριστερές παρατάξεις)
έχουν αναπτύξει ένα concept ψηφοθηρίας που δεν απέχει και πολύ από τον τραμπουκισμό που χρησιμοποιούσαν οι δήθεν  εχθροί τους στην επταετία.
Αυτοί είναι που στις καταλήψεις με το νομοσχέδιο Αρσένη (για όσους θυμούνται) έβγαιναν και
καπηλευόντουσαν τις μαθητικές φωνές,  λες και όλοι όσοι δεν θέλαμε το νομοσχέδιο ήμασταν χαζοκουμούνια. για να κερδίσουν ψήφους.
Αυτοί που κάνανε τα κουμάντα στα συντονιστικά της Γκράβας και μας έκραζαν όλοι.
Φυσικά όταν έσκασαν οι μπάτσοι για να κοψουν τις αλυσίδες στα σχολεία, όλοι αυτοί απουσίαζαν.
Αυτοί είναι που στο G8 στη θεσσαλονίκη το 2003, είχαν βασικό σύνθημα ΚΚΕ στην πρωτοπορία, ψήφο στο ΚΚΕ, και άλλα τέτοια χουντιλίκια.
Αυτοί είναι που στις αντιπολεμικές για το Ιράκ, επίσης ψήφο ζητούσαν.
Αυτοί είναι που έδωσαν στους μπάτσους 350 άτομα που είχαν κλειστεί στο πολυτεχνείο καμιά 15αριά χρόνια πριν.
Αυτοί είναι που στον εορτασμό του πολυτεχνείου, αναλαμβάνουν τη φύλαξη του χώρου λες και είναι μποστάνι των παππούδων τους.
Αυτοί είναι που ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ απο το πολυτεχνείο στην εξέγερση, με ανακοίνωση της Πανσπουδαστικής (φύλλο 11 νομίζω) γιατί δεν ήταν (?) καιρός για εξεγέρσεις και την καταδίκαζαν!
Αυτοί οι ίδιοι είναι που σε θυμούνται στις φοιτητικές εκλογές!
Αυτοί είναι που είναι κατά των επεισοδίων, αλλά είναι προκλητικοί στις πορείες, έχοντας πάνω σε ένα τσαποστύλιαρο σαν τη μαλαπέρδα του αλόγου, ένα κόκκινο πανάκι, σε μέγεθος 1/3 της πετσέτας της κουζίνας, ισχυριζόμενοι πως είναι σημαία!
Αυτοί είναι οι αγωνιστές που αν γίνει καμιά μαλακία και τους συλλάβουν τα αδέρφια τους οι μπάτσοι
τους βγάζει ο δικηγόρος του κόμματος!
Αυτοί είναι που στις φοιτητικές εκλογές των κυπριακών παρατάξεων στην ιατρική Αθηνών,
ήρθαν καλεσμένοι από το ΑΚΕΛ, να τραμπουκίσουν τους ψηφοφόρους, με κράνη και ρόπαλα, χτυπώντας μέχρι και κοπέλες. Οι κοπέλες.
Είστε για τον πούτσο, κύριοι. Είστε για ρεμπέτικα γλέντια. Είστε άνανδροι. Είστε η ντροπή της λαϊκής τάξης. Είστε ιδεολόγοι μετρητών και φήμης και τίποτα παραπάνω. Είστε λίγοι και είστε γραφικούληδες. Είναι μετά να απορεί κανείς γιατί υπάρχει δικομματισμός σε αυτή τη γαμημένη χώρα;
Γιατί δεν υπάρχει τρίτο κόμμα. Είστε μια ομάδα ρουφιάνων, ψηφοθήρων και ιδεολόγων του κώλου για να βγάλουν καμιά γκόμενα. Φλώροι.
ΟΥΣΤ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΑΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ.

Ιδια είναι τα αφεντικά δεξιά και αριστερά. και αριστερά και αριστερά.
Χαζοκουμούνια είστε οι χειρότεροι φασίστες που έχει βγάλει η ιστορία.
Ο τραμπουκισμός και η μαγκιά σας τελειώνει εκεί που αρχίζει το καταστατικό του κόμματος.
Και δεν λυπάμαι για μένα, είμαι ήδη αρκετά μεγάλος για να πέσω στη ΛΟΥΜΠΑ σας.
Μιλάω και λυπάμαι για τα παιδάκια των σχολείων και τον σχολών, που όσα έχουν έστω και λίγο επαναστατικές ιδέες τα μαντρώνετε και τα κάνετε άβουλα και χωρίς ΑΡΧΙΔΙΑ αρκεί να έχετε σταθερή και σίγουρη την ψήφο.
Είθε το σφυρί και το δρεπάνι να σας μπει στον κώλο. Και αν δεν καταλάβατε θα σας κάνω μια περίληψη στη γλώσσα σας. Μπε μπε μπε μπεεεε μπε μπε μπε.

1 σχόλιο:

  1. Πολύ σωστός, φίλε.
    Ημουνα κι εγώ φοιτητής, τη δεκαετία του '80 και, κατάντησα να μην πηγαίνω στη σχολή γιατί μου ανακατώνανε το στομάχι αυτά τα ζώα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή